Menestymisen taito

Rakenna oma polkusi menestykseen ja löydä uusia keinoja palkitsevaan elämään 

Onko yrityksesi strategia selkeä? Ymmärtääkö koko henkilökunta sen?

Jokaisella yrityksellä on strategia. Kaikki yrityksessä toimivat eivät sitä ehkä kuitenkaan tiedä. Hienokaan strategia ei kuitenkaan toimi, jos sitä ei tiedetä tai ymmärretä.

Usein keskustellaan siitä, kumpi on tärkeämpi: itse strategia vai strategian toteuttaminen käytännössä. Ne ovat kuitenkin saman asian kaksi puolta, ilman toista ei toisellakaan ole mitään merkitystä. Kaikki lähtee kuitenkin strategiasta. Se, mitä strategia sitten todellisuudessa on ja miten se luodaan, riippuu aika tavalla yrityksestä, sen johdosta, toimialasta, tilanteesta… Jotkut yritykset tai yritysjohtajat väittävät tulevansa toimeen ilman strategiaa. Se on tietysti määrittelykysymys, mutta väitän, että jokaisella yrityksellä on oltava strategia, se sisältyy jo yrityksen käsitteeseen. Yritys ilman strategiaa ei ole yritys.

Modulcon Oy:n strategiakonsultointi tarjoaa yrityksellesi strategian päivitystä, täsmennystä ja selkeytystä nopeasti ja edullisesti. Toteutukseen rakennetaan jokaiselle yritykselle sopiva kokonaisuus.