Menestymisen taito

Rakenna oma polkusi menestykseen ja löydä uusia keinoja palkitsevaan elämään 

Vuosien 2008–09 finanssikriisi, jonka seurauksen suuri osa maailmaa ajautui lamaan, aiheutui monien asiantuntijoiden mukaan juuri liiasta monimutkaisuudesta finanssimaailmassa. Yksinkertaisista asuntolainoista rakennettiin monimutkainen finanssi-innovaatioiden järjestelmä, joka karkasi kaikkien käsistä ja sortui bonuksia tavoitelleiden pankinjohtajien omaan näppäryyteen.

                        financial complexity

 Luota vain siihen mikä on yksinkertaista ja jonka voit ymmärtää yhdellä silmäyksellä. Kaikkea mikä on vähänkin vaikeampaa, tutki huolella ja perusteellisesti; jos se on sinulle liian vaikeaa käsitettäväksi, vetäydy pois. Muista, taloudellisissa asioissa monimutkaisuuden tavoite on aivan liian usein peittää totuus, harhauttaa.  Paul Johnson, englantilainen historioitsija ja kirjailija. (Forbes Magazine March 16, 2010)

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *