Menestymisen taito

Rakenna oma polkusi menestykseen ja löydä uusia keinoja palkitsevaan elämään 

Menestymisen taito

Mistä sinä unelmoit? Mitä menestys sinulle tarkoittaa?

Juuri ilmestynyt teos Menestymisen taito tarjoaa tienviittoja polullesi menestymiseen. Olen suodattanut erilaisista teorioista, oppaista ja omista kokemuksistani tähän teokseen parhaat menestymisen periaatteet ja oivallukset.

Menestymisen ensimmäinen askel on tietää, mitä haluat.

Menestymiseen liitetään usein ulkoisia merkkejä, kuten valtaa, kuuluisuutta ja rikkautta. Menestyminen voi kuitenkin olla myös sisäinen tunne itselle tärkeän tavoitteen saavuttamisesta. Se voi tarkoittaa vaikkapa mahdollisuutta itsensä toteuttamiseen tai onnellista perhettä. Ei ole yhtä oikeaa tapaa menestyä.

Jokainen meistä voi menestyä. Sinä voit hyödyntää omia vahvuuksiasi ja kehittyä paremmaksi — oli sitten kyse ammatista, urasta tai vaikkapa jostain taidosta tai harrastuksesta. Menestymisen taito ohjaa sinua löytämään oman tapasi menestyä.

Kirjassa käyn läpi kaikkiaan 21 menestymisen osa-aluetta lukuisten käytännön menetelmien ja esimerkkien kera ja luon kattavan läpileikkauksen alan uusimpaan kirjallisuuteen.

Kirjan sisällysluettelo

Mikä merkitys lahjakkuudella ja kovalla työllä on onnistumiselle? Entä epäonnistumiselle? Yhtä ainoaa oikeaa kaavaa ei ole: menestys on meidän kaikkien ulottuvilla, jos vain haluamme tarttua siihen.

Tulen lähiviikkoina kertomaan näillä sivuilla enemmän kirjan olennaisimmista oivalluksista ja kiinnostavimmista tavoista rakentaa menestystä.

Anna itsellesi mahdollisuus menestyä.  Rakenna oma polkusi menestykseen ja löydä uusia keinoja palkitsevaan elämään

Osta kirja verkkokaupasta.