Menestymisen taito

Rakenna oma polkusi menestykseen ja löydä uusia keinoja palkitsevaan elämään 

some

Onnistumisen avain on yksinkertaistaminen, pelkistäminen.

Oletko hukkumassa sosiaalisen median tulvaan? Tai sähköposteihin? Tai uutisiin?

Päälle tunkevan tiedon määrä on valtava. Joka päivä luodaan internetiin 2,5 kvintiljoonaa tavua dataa. Osa on hyödyllistä, mutta suuri osa roskaa.

Monimutkaisuus on osa elämää. Kun hyväksyy tämän tosiasian, on helpompaa löytää tapa käsitellä monimutkaisuutta ja luoda hallittavissa olevaa yksinkertaisuutta omaan elämään.

Yksinkertaistaminen lähtee siitä, että osaa keskittyä asioihin, joilla on merkitystä. Ja se, millä on merkitystä, lähtee tavoitteistasi, visiostasi, arvoistasi. Niistä tavoite on konkreettisin ja käytännönläheisin.

Tavoitteet ovat suodatin. Kaiken mitä luet, kuuntelet, mitä neuvoja seuraat, mitä päätöksiä teet, pitäisi kohdistua tavoitteiden saavuttamiseen.

Kannattaa muistaa Maeden yksinkertaisuuden laki nro 1: Yksinkertaisin tapa saada aikaan yksinkertaisuutta on harkittu vähentäminen. Aina kun epäilet jonkin tarpeellisuutta, poista se. Mutta ole varovainen siinä, mitä poistat.

Kun sinulla on tavoite ja sen saavuttamiseksi suunnitelma, keskity sen toteuttamiseen. Toteuttamista ei saa monimutkaistaa. Eikä pidä rönsyillä. Jos haluat mennä A:sta B:hen, et saa poiketa C:hen. Keskity suunnitelman toimeenpanoon.

Yksinkertaistaminen on keino parantaa toimintaamme, koska se auttaa meitä ymmärtämään, mitä olemme tekemässä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *