Menestymisen taito

Rakenna oma polkusi menestykseen ja löydä uusia keinoja palkitsevaan elämään 

nenatapa

Puhutko itsellesi?

Itselleen puhumisen on todettu olevan hyvä tapa parantaa suoritusta, erityisesti stressaavissa tilanteissa. Olet varmaan huomannut, että monet urheilijat näyttävän puhuvan jotain keskittyessään suoritukseensa.  Itselleen puhumisessa osa on motivaatiota, mutta se auttaa myös keskittymään olennaisiin asioihin suorituksessa ja rentouttaa.

Kaikilla menestyneillä ihmisillä on omat tapansa, joilla he ovat onnistuneet saavutuksissaan. Jokaisen pitää löytää oma tiensä. Mutta ilman pitkäaikaista toimintaa ja oikeita tapoja menestymistä ei tule.

Applen suuruuden luoja Steve Jobs toi esiin hänestä kirjoitetussa muistelmissa vanhan hinduviisauden: Ensimmäiset 30 vuotta elämässäsi sinä teet tapasi. Viimeiset 30 vuotta elämässäsi tapasi tekevät sinut. 

Ja Jobsilla olikin hyvinkin erikoisia tapoja.

Mutta sinusta ei tule menestyvää keksijää ja liikemiestä vain sillä, että käytät vain farkkuja ja polopaitaa kuten Steve Jobs.  Vaatetus oli osa Jobsin omaksumaa asioiden yksinkertaistamista, minimalismia, mitä hän sovelsi koko ajatteluunsa ja Applen toimintaan. Yksinkertaistamisesta ja keskittymisestä olennaiseen oli tullut Jobsin tapa.

Jokaisen on löydettävä ja otettava käyttöön juuri hänelle sopivan ja hänen kehittymistään auttavat tavat.

Tapasi tekevät sinusta sen mitä olet.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *